.
Hvad Koster en Udbygning? Få en Vejledende Pris med Prisberegning.dk
En udbygning, også kendt som en tilbygning, består i at tilføje en ny sektion til huset, typisk mellem 25-50 m2, der oftest anvendes til beboelse. Man kan også vælge at lave en udbygning, der ikke regnes som en del af beboelsesarealet, eksempelvis en udestue eller en garage.
Hvorfor Bygge Til?
Idéen om en udbygning opstår typisk på grund af pladsmangel i hverdagen. For mange er det en langt bedre idé at bygge til end at flytte, især hvis man bor i et meget eftertragtet område eller hvis boligmarkedet ikke tillader salg til den rigtige pris. Nogle boligejere er også så glade for deres hjem eller området, at de slet ikke har lyst til at flytte for at få mere plads, og her er en udbygning en rigtig god løsning.
Hvad Koster en Udbygning?
Det kan være svært at give en præcis pris på en udbygning, før man har indhentet tilbud fra alle de nødvendige fagpersoner. Vores prisberegner kan dog give dig en overordnet idé om, hvad din udbygning kunne koste.
Sådan Beregner Du en Vejledende Pris:
- Vælg Tilbygningstype: Start med at vælge den relevante tilbygningstype i beregneren.
- Arkitekthjælp: Vælg, om prisen skal inkludere arkitekthjælp/tegninger.
- Antal Etager: Indtast, hvor mange etager/plan der skal være i tilbygningen.
- Størrelse og Indretning: Indtast det samlede antal m2, og vælg hvordan tilbygningen skal indrettes og opvarmes.
- Beregn Prisen: Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
- Modtag Prisen pr. Mail: Du får nu din vejledende pris på en tilbygning pr. mail.
En Udbygning er et Stort Projekt
At bygge en tilbygning er et omfattende og langvarigt projekt. Du vil typisk få brug for hjælp fra flere forskellige fagpersoner, og der er en række mindre og større opgaver forbundet med udbygningen.
Når man udvider beboelsesarealet, skal man søge om byggetilladelse hos kommunen. Dette sikrer, at udbygningen lever op til alle nuværende krav og regler for boligbyggeprojekter, såsom energikrav og bebyggelsesprocenter. I de fleste kommuner kan man søge om byggetilladelse online gennem kommunens hjemmeside eller på bygogmiljø.dk. Til ansøgningen skal man bruge en række tekniske tegninger og beskrivelser, få hjælp fra en arkitekt.
Få Gratis Møder og Tilbud fra Håndværkere
Selv hvis man bygger dele af en tilbygning selv, er der visse opgaver, som man ikke selv må stå for, såsom kloakering, VVS, og elektrikeropgaver. De fleste vælger også at antage kompetente og erfarne håndværkere til at bygge tilbygningen. En murer kan eksempelvis opmure ydervægge i mursten eller beton, og en tømrer kan bygge konstruktioner i træ samt udføre monteringsarbejde.
Sådan Bruger Du Vores Gratis Service:
- Indtast Opgaven: Du indtaster din opgave i beregneren sammen med dine kontaktoplysninger.
- Kontakt fra Os: Vi kontakter dig og spørger ind til opgaven.
- Arranger Gratis Møder: Vi hjælper dig med at arrangere gratis møder hjemme hos dig med alle de håndværkere, som du gerne vil indhente tilbud fra. Du bestemmer selv tidspunkterne.
- Uforpligtende Tilbud: Vores service er helt gratis og uforpligtende. Du er naturligvis fri til at takke nej til fagpersonernes tilbud på tilbygningsopgaverne, hvis de ikke lever op til dine forventninger.