Cookie Consent by Cookie Consent Pris på en tilbygning på 2 min. | Tilbygning.prisberegning.dk

Muret tilbygning - beregn pris

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejlede pris pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Hvad koster en muret tilbygning? Beregn en vejledende pris på en tilbygning i mursten eller betonelementer her - hurtigt og nemt!

Er du glad for dit nuværende hus, selvom der mangler plads i dagligdagen, så kan en tilbygning være løsningen, du leder efter.

En tilbygning kan betyde, at der er plads til en udvidelse af familien, et større køkken, en større stue eller måske en hjemmearbejdsplads. Og det er vigtigt, at tilbygningen ikke kun passer til din hverdag og dine behov, men også til resten af huset. En klodset og uharmonisk tilbygning kan nemlig betyde, at huset bliver sværere at sælge senere hen.

Derfor får langt de fleste også professionel hjælp til byggeriet af tilbygningen - dette kan du beregne en pris på her.

Sådan beregner du en pris på en muret tilbygning

Der er altid helt uforpligtende at anvende prisberegneren og du er velkommen til at beregne flere priser, hvis du gerne vil sammenligne løsninger.

  1. Start med at vælge ‘Muret tilbygning’.
  2. Vælg herefter, om tilbygningen skal være arkitekttegnet.
  3. Vælg så, hvordan tilbygningen skal udformes: antal etager, størrelsen i m2, antal værelser, antal badeværelser og opvarmningsformen.
  4. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.

Du får nu din vejledende pris på en muret tilbygning pr. mail.

Opmuret og pudset tilbygning til murstenshus

Værd at vide om murede tilbygninger

  • Enhver form for tilbygning kræver en byggetilladelse fra kommunen og i visse tilfælde dispensationer fra lokalplaner og servitutter.
  • En muret tilbygning er den mest solide og vedligeholdelsesnemme form for tilbygning.
  • En muret tilbygning kan opmures i mursten, men også i betonelementer. For at opnå en pæn overflade kan man her pudse facaden med indfarvet puds i en tone, der passer til huset. Pudsede facader kræver dog mere vedligeholdelse og er knap så modstandsdygtige overfor vind og vejr som rå murstensvægge.
  • En murstensvæg har ofte en hulmur, hvori man kan placere isoleringsmateriale. Derfor kan man få en tilbygning, der har et lavt varmetab og dermed en lav varmeregning.
  • En muret tilbygning er en rigtigt god løsning, hvis man gerne vil have en ny tilbygning, der virker som en naturlig del af det eksisterende murstenshus.

Du kan læse mere om byggeriet af en tilbygning her.

Indhent tilbud fra en murer, en arkitekt og andre fagpersoner

Når man skal bygge ny tilbygning, får man typisk brug for hjælp fra en række forskellige fagpersoner - disse fagpersoner samarbejder vi med.

Vi samarbejder med arkitekter, murere, malere, elektrikere, tømrere og mange flere, og vores service er landsdækkende.

Det betyder, at uanset hvor i landet du befinder dig, så kan du benytte vores gratis service til at indhente tilbud på dine byggeopgaver og byggeriet af din tilbygning.

For at gøre brug af vores gratis service behøver du bare indtaste din opgave sammen med dine kontaktoplysninger - så ringer en af vores medarbejdere dig op og hjælper dig videre.

Læs mere om vores gratis service her.

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.