Cookie Consent by Cookie Consent Pris på en tilbygning på 2 min. | Tilbygning.prisberegning.dk

Tilbygning i glas - pris på 2 min.

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejlede pris pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Hvad koster en tilbygning i glas? Få svaret nu med vores online prisberegner - hurtigt, nemt og helt uforpligtende!

Hvis man har brug for mere plads i hverdagen, og ikke har lyst til at flytte for at få det, så er en tilbygning en rigtigt god løsning.

En tilbygning i glas er særligt et godt valg, hvis man vil bygge rum, der anvendes i dagens lyse timer, eksempelvis stuer, køkkener, kontorer og lignende. På den måde kan man tilføje masser af dagslys, natur og varme til dagligdagen.

Sådan beregner du en pris på en glastilbygning

  1. Start med at vælge ‘Tilbygning i træ/glas’ i beregneren.
  2. Vælg så, om tilbygningen skal være arkitekttegnet.
  3. Indtast nu, hvordan tilbygningen skal udformes: antal etager, størrelsen i m2, antal værelser, antal badeværelser og opvarmningsmetoden.
  4. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du får nu din vejledende totalpris på en tilbygning i glas pr. mail.

Tilbygninger i glas forener natur og bolig

Det kan være svært at få fuldt udbytte af en smuk have eller en flot havudsigt, når naturen er adskilt fra huset af massive vægge eller tunge murstensvægge med små vinduespartier. Her kan en glastilbygning gøre en verden til forskel.

En tilbygning i glas har store vinduespartier, der rent teknisk fungere som tilbygningens vægge og en del af klimaskærmen, men samtidig giver dig mulighed for at nyde naturen, selvom du er inde i huset.

Tilbygning i glas set indefra

Hvis man dog bor tæt på naboen eller gaden, så kan dog man overveje om gennemsigtigheden og manglen på privatliv kommer til at genere i hverdagen.

Derudover bør man tage højde for årets varme dage. Det er en god idé, at gøre det muligt at skærme for solen samt at sørge for gode ventilationsmuligheder, når vejret bliver varmt. Ellers kommer en tilbygning i glas nemt til at fungere som et drivhus.

Indhent tilbud på glastilbygningen - hurtigt og nemt

Hvordan finder du en arkitekt, tømrer eller entreprenør til dit tilbygningsprojekt? Det behøver hverken være svært eller tidskrævende.

Med vores gratis service kan du nemlig booke et gratis møde med den fagperson, som du gerne vil indhente et tilbud fra, og få en god snak om dit projekt hjemme hos dig selv.

Det eneste, du behøver gøre, er at indtaste din tilbygning i beregneren - så sørger en af vores medarbejdere for at ringe dig op og hjælpe dig videre.

Læs mere om vores gratis service her - Om Prisberegning.dk.

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.