Cookie Consent by Cookie Consent Pris på en tilbygning på 2 min. | Tilbygning.prisberegning.dk

Tilbygning i træ

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejlede pris pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Tilbygninger i træ er meget populære i Danmark, når beboelsesarealet skal udvides, eller når man mangler plads til at udfolde sig.

Træ er et meget fleksibelt materiale og fås i mange forskellige teksturer og farver, der byder på gode muligheder for kreative løsninger. Tilbygninger i træ er ofte også en smule billigere end murede tilbygninger - dog afhængig af løsningen, du vælger.

Hvad koster en tilbygning i træ? Få svaret nu med vores online prisberegner.

Sådan beregner du en pris på en tilbygning i træ

  1. Start med at vælge ‘Tilbygning i træ/glas’.
  2. Vælg så, om tilbygningen skal være arkitekttegnet.
  3. Indtast så, hvordan tilbygningen skal opbygges: tilbygningens størrelse, antal værelser, antal etager, antal badeværelser og opvarmningsmetoden.
  4. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du modtager nu din vejledende pris på tilbygningen pr. mail.

Trætilbygninger - fremragende muligheder for et smukt resultat

Der er mange smukke træsorter at vælge imellem, når man bygger en tilbygning i træ. Hver træsort har dens egen farve og tekstur - og kan naturligvis derudover også males males i et væld af farver. Derfor kan man opnå et resultat, der er unikt, stilrent og som passer til ethvert hus.

Flot tilbygning i træ til hvid villa

Til selve konstruktionen - husets “skellet” - bruger man tømmer, som man ikke kommer til at kunne se, så det er oftest facadebeklædningen og indvendige træoverflader, der leges med. Facadebeklædningen kan bestå i trykimprægneret træ, der males, eller en af de ædlere træsorter, eksempelvis teaktræ, cedertræ, lærk eller mahogni. Vigtigst er det, at træsorten er hård, stærk og også gerne olierig, da dette hæmmer fugtpåvirkning, svamp, råd og insektangreb.

Tilbygninger i træ kræver dog mere vedligeholdelse end murede tilbygninger. De skal vedligeholdes med træbeskyttelse med jævne mellemrum for at undgå slid, råd og svamp.

Indhent tilbud på byggeriet af en trætilbygning

Er du klar til at gå i gang med projektet og bygge din drømmetilbygning, så kan du få en god start med vores gratis service.

Vi hjælper vores brugere med at indhente tilbud på deres byggeopgaver - helt gratis og uforpligtende. Vi samarbejder med håndværkere, arkitekter og installatører i hele landet og hjælper med at formidle kontakt mellem vores brugere og disse fagpersoner.

Det eneste, du behøver gøre, er at indtaste din opgave i beregneren - så sørger en af vores medarbejdere for at ringe dig op og hjælpe dig videre med opgaven.

Du kan læse mere om vores gratis service her.

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.