Cookie Consent by Cookie Consent Pris på en tilbygning på 2 min. | Tilbygning.prisberegning.dk

Udbygning af hus

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejlede pris pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

En udbygningen (også kaldet en tilbygning) består i, at man tilføjer en ny sektion til huset - typisk på mellem 25-50 m2 - der oftest skal anvendes til beboelse.

Man kan dog også vælge at lave en udbygning, der ikke regnes for en del af beboelsesareal, eksempelvis en udestue eller en garage.

Hvorfor bygge til?

Idéen om en udbygning opstår typisk på grund af pladsmangel i hverdagen. For mange er det en langt bedre idé at bygge til end at flytte. Dette gælder især, hvis man bor i et meget eftertragtet område, eller hvis boligmarkedet er sådan, at man ikke kan sælge sit hus til den rigtige pris.

Visse boligejere er også bare så glade for deres hjem eller området, de bor i, at de slet ikke har lyst til at flytte for at få mere plads, og så er en udbygning en rigtigt god løsning.

Hvad koster en udbygning?

Det kan være meget svært at sige, hvad et tilbygningsprojekt kommer til at koste, før man har indhentet tilbud fra alle de fagpersoner, som man får brug for hjælp fra.

Vores prisberegner kan dog give dig en overordnet idé om, hvad din udbygning kunne komme til at koste.

Sådan beregner du en vejledende pris:

  1. Start med at vælge den relevante tilbygningstype i beregneren.
  2. Vælg så, om prisen skal inkludere arkitekthjælp/tegninger.
  3. Indtast, hvor mange etager/plan der skal være i tilbygningen.
  4. Indtast det samlede antal m2, og vælg hvordan tilbygningen skal indrettes og opvarmes.
  5. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  6. Du får nu din vejledende pris på en tilbygning pr. mail.

En udbygning er et stort projekt

At bygge et tilbygning er et omfattende og langvarigt projekt. Du vil typisk få brug for hjælp fra en flere forskellige fagpersoner, og der er en række mindre og større opgaver forbundet med udbygningen.

Når man udvider beboelsesarealet, så skal man søge om byggetilladelse hos kommunen. Grunden til dette er, at det skal sikres, at udbygningen lever op til alle de nuværende krav og regler for boligbyggeprojekter - eksempelvis energikrav og bebyggelsesprocenter.

I lang de fleste kommuner kan man søge om byggetilladelse online gennem kommunens hjemmeside eller på bygogmiljø.dk. Til selve ansøgningen skal man bruge en række tekniske tegninger og beskrivelser, og kan man ikke udarbejde dem selv, så kan man få hjælp fra en arkitekt.

Få gratis møder og tilbud fra håndværkere

Uanset om man bygger dele af en tilbygning selv, så er der visse opgaver, som man ikke selv må stå for - heriblandt kloakering, VVS, elektrikeropgaver o.l.

De fleste antager desuden kompetente og erfarne håndværkere til at bygge tilbygningen. En murer kan eks. opmure ydervægge i mursten/beton, eller en tømrer kan bygge konstruktioner i træ samt udføre monteringsarbejde.

Vi samarbejder med fagpersoner inden for de relevante fag - både installatører, håndværkere og arkitekter - og du kan med fordel benytte dig af vores gratis service:

  1. Du indtaster din opgave i beregneren sammen med dine kontaktoplysninger.
  2. Vi kontakter dig og spørger ind til opgaven.
  3. Vi hjælper dig med at arrangere gratis møder hjemme hos dig med alle de håndværkere, som du gerne vil indhente tilbud fra.
  4. Du bestemmer selv tidspunkterne.

Vores service er helt gratis og uforpligtende - det betyder, at du naturligvis er helt fri til at takke nej til fagpersonernes tilbud på tilbygningsopgaverne, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

Du kan læse mere om vores gratis service her.

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.